2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد دوری از خانواده چیاگه یوقت چیزیشون بشه بعد پیششون نباشیادم عذاب وجدان نمیگیره؟

عزیزم ماها بچه ی اونا هستیم اما برده ی اونها نیستیم 

اگر بخوای بشینی به این چیزها فکر کنی که تا اخر عمر باید آرزوهای خودتو دفن کنی 

برو و همچنان از دور باهاشون صحبت کن 

کسایی که از ایران مهاجرت میکنن معمولا یا ادمای خیلی پولدارن که بعد مهاجرت هم با خانواده دید و بازدید فراوون دارن.

یا ادمای عادی اند که دارن میرن هم پوست کلفت شن هم پولدار.

در اون صورت هم با دوری کنار میان،هم یه روز اونقد پولدار میشن که بتونن برگردن .

من که بخاطر خانوادم مهاجرت نکردم و الانم راضی ام از انتخابم مگر آدم چند سال عمر میکنه که بخاد غم غرب ...

شما رشتتون چی بود؟

من خانوادم اصلا از لحاظ مالی در توانشون نیست حمایت مالی کنن 

از ی طرف وابسته هم هستم

بعد خب اینجا آینده ای ندارم چیادم بین دوراهی گیر میکنه

هدفت از زندگی چیه؟!و روحیت چجوریه؟هرکسب متفاوته نمیشه واس همه ی نسخه پیچید من هم کلاسی دانشگام ک درسش از من خیلی سطح پایینتر بود رفت و خیلی راضی و خوشحاله ولی من ب هیچ قیمتی نمیتونستم چون میدونم ب بهترین چیزام برسم کنار خانوادم نباشم روحیه ندارم و لذت نمیبرم از داشته هام

شما رشتتون چی بود؟من خانوادم اصلا از لحاظ مالی در توانشون نیست حمایت مالی کنن از ی طرف وابسته هم هست ...

اصلا بنظرم نرید وقتی برید ک از لحاظ مالی تواناییشو داشته باشید حداقل خانوادتونو رود ب زود ببینید با توجه ب اینک میگید وابسته اید ولی بازم میگم بستگی ب هدفت داره ببین چ چیزیو درقبال چی میخای از دست بدی ارزششو داره برات؟!