2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂👌

والا آخه

کدوم کاره ب جز اون ک آدم اونقد براش ذوق و شوق داشته باشه😆😆😆😆😆😆

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

آخه سری اولش میشه ولی نه هر بار

اون یه دونه کاری رو پیدا کن که از همه بیشتر خوشحالت می‌کنه و حس می‌کنی اصلا به دنیا اومدی واسه انجام دادنش.

من این حس رو موقع نویسندگی تجربه می‌کنم معمولا و قلبم خیلی تند می‌زنه هر روز ر که انجامش می‌دم... خیلی عالیه انگار مخدر کشیدی واقعا

حتما لازم نیست کار خیر باشه.یه کاری که این‌قدر بهش علاقه داری که موقع انجام دادنش بدنت از خوشحال و ذ ...

تا الان احساس نکردم و مطمعنم که هرگز این اتفاق نمیوفته،،چون یه غم خیلی بزرگ دارم که نمیذاره طعم شادی رو حس کنم

اما حسی که شما ازش حرف می‌زنید حس نابی هست اون لحظه انگار رو ابرا هستی

بله من نویسنده‌مگاهی یه جمله یا یه ایده توی ذهنم میاد که از شدت شگفت‌انگیز شدن پا میشم از اتاق میرم ...

وای منم همین‌طور و این حسی که ازش حرف زدم موقع نوشتن به وجود می‌آد... واقعا گریم می‌گیره  

وای منم همین‌طور و این حسی که ازش حرف زدم موقع نوشتن به وجود می‌آد... واقعا گریم می‌گیره

گاهی موقع فیلم یا سریال دیدن هم اتفاق میفته

نه فقط با دیدن صحنه‌های تاثر بر انگیز، نمی‌دونم چطور توضیح بدم، ولی گاهی انگار کارگردان داره ذهنت رو میخونه و میریزه توی سکانس‌ها...

احتمالا این حس رو مادر ها هم زیاد تجربه می کنندوقتی فرزندشون لبخند میزنه و...از اینکه براش زحمت می‌ک ...

خیلی خوبه خیلی خوبه واقعا... حتی با خوندن پیام کسایی که منظورم رو متوجه شدن هم گریه گرفته 

اره مثلا وقتی به کسی کمک میکنم یا از ته دلم با خدا حرف میزنم و باهاش درددل میکنم یه حسی بهم میگه خدا شنیده و حلش میکنه خوشحالم میکنه و بغض میگیرتم

و زندگی تقلایی طولانی در تاریکی است.