2777
2789

بین همکلاسی هاتون دوستاتون اقوامتون چندنفر پزشکی و دندون قبول شدن؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندون ک یکیش داداش خودم بود ک بعدش رفت انگلیس و اونجا ادامه داد الانم مطب داره هم اونجا هم ایران میخواد مطب بزنه ، تو فامیلامونم بودن چند نفری که پزشکی و دندون قبول شدن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من مدرسه تیزهوشان بود از بین چهل نفری که سال ششم قبول شدیم بالای بیست نفر پزشکی قبول شدن

تمام دوستام همشون قبول شدن رفتن فقط من موندم🥲

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

امسال تو این سایت تقریبا هزار نفر قبول شدن😐

لعنتیاهنوزم هرروزتوسایتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دندون ک یکیش داداش خودم بود ک بعدش رفت انگلیس و اونجا ادامه داد الانم مطب داره هم اونجا هم ایران میخ ...

یعنی ایران قبول نشد و رفت خارج دندون خوند؟

امسال تو این سایت تقریبا هزار نفر قبول شدن😐

تو این سابت همه پزشکی قبول شدن 😂من فقط یه نفر و میشناسم ک راست میگه اونم دانشجوی دندونه چون فامیلمه شناختمش میدونم درست میگه که اونم هیچوقت هیچ جا اشتره ای ب این موع نکرده حتی تاپیکم نزده ک بگه دانشجوی دندونه، باقی خیلیا دروغ میگن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند