فاقد_نام_مستعار مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 عنوان هرکسی می خواد ازش انتفاد بشه بیاد این جا 😜😁 | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 69 پست آخه دارم تمرین انتفاد سازنده می کنم 😂البته خارج از شوخی، عرض کنم که انتقاد سازنده هم گاهی واقعا لازم نیست برخی مواقع همین انتقاد سازنده هم حکم دخالت، زود قضاوت کردن و فضولی رو داره و برخی مواقع هم شخص بیشتر به حمایت نیاز داره تا انتقاد سازنده ♥️💖 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹 1403/10/10 | 18:03 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_عسلی18 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1777 عزیزم همین که ماشالا با ادب و احترام تاپیک گذاشتید نشونه این هست که شما هم خصوصیت مثبتی برای جذب شوه ... مممنونم 😘😘 خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر
janee عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 77 عزیزم صادقانه بخوام بگم واسه شما چیزی به ذهنم نیومد ینی انقد داغونم؟🤣 نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 حتما عزیزم انشاالله ممنون 🌹🌹❤️ خواااهش می کنم بزرگوار 💖💖🌹🌹 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 من عزیزم من شما رو نمی شناسم اما به نظر میاد ماشالا شخص با کمالاتی باشید و امیدوارم که مثل امضاتون هم باشید 💖 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 اولی رو متوجه نشده بودم ممنون اگه زحمتی نیست میشه لطف کنید بفرستید برام😁《خدا نکنه من روانشناس گیر ب ... عزیزم اگر قبلا بهم پیام دادید میشه لطفا یک پیام بدید که کامنت تون واسه م بیاد بالا 😅 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 مممنونم 😘😘 خواااهش می کنم بزرگوار 💖😍😘😘 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 ینی انقد داغونم؟🤣 نه عزیزم خدا نکنه ❤️ حقیقتش من از روی تاپیک ها و امضاها رفتم جلو 😅و امضای شما برام پیجیده بود 😅 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
گاوو عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 4125 عزیزم اگر قبلا بهم پیام دادید میشه لطفا یک پیام بدید که کامنت تون واسه م بیاد بالا 😅 خداروشکر که یادتون نمیاد چقدر پیام دادم🤣🤣 نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.
فاقد_نام_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23899 خداروشکر که یادتون نمیاد چقدر پیام دادم🤣🤣 😂😂😂😅 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بهار۲۰۲۵ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1440 سلام اگه میشه تو تاپیک هاتون راجب شخصیت نمایشی و شخصیت مهرطلب و مرزی اینا توضیح بدید.🌷 هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!