2777
2789

پسره دوسته شوهر دوستمه 

از ایناس که ۵ صبح از خواب بیدار میشه ۶ صبح میره تنیس بازی میکنه بعدش میره باشگاه اخر هفته ها شنا😂😂

دو ماه پیش مسافرت اروپا بوده😂

خوش قیافه خوشتیپ پولدار 

و جالب اینه اصلا دختر باز نیست و با هیچکی اوکی نمیشه😂

خوشبحال همسر ایندش والا به ما معمولیا نمیرسه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بخوای طبق رمان هم پیش بری چرا اتفاقا گیر معمولیا میوفته ولی باید چشمات خاص باشه لباتم قلوه ای خدادادی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خانوما برنامه طلاین نصب کنید با کد معرف من وارد شین سه سوت طلا میده ب دوتامون

کدمQANNGQ

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

از کجا معلوم ب تو نرسه؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

امروز یه دختر فوق العاده خوشکل دیدم ، اینقد خوشکل و نازدار و نچرال بود شوکم کرد خیلی جا خوردم.👩‍🦯

وای وای خدا عجب دختری بودااا👩‍🦯

از این پسرایی که میگی منم دیدم ، پسر معلم خودم اروپاس پزشکی میخونه ، لعنتی خودش که هیج اسمش با کلاسه

مامانشم خیلی با کلاسه خدایی ، ولی از پز دادن زیادش خوشم نمیاد..خب به من چه مسافرت آمریکا و چین رفتی👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! تاسیان 💔👩‍🦯