2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 160 پست
اگه من شاغل باشم اونوقت اون دیگه پول بهم نمی‌ده پولاشو خرج ی جا دیگه می‌کنه یا می‌فرسته برا مامانش م ...

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کوه پشتمم و همه ادما کسشون خدااااا نگران نباش من میشم همه کست.بهت گفته خونه هاااا مردم بودی.....دور از جونت محتاج ی تیکه نونشی؟؟؟؟؟کارو بارت درست کن خونه بگیر بعد ولش کن بمونه با خانواده ش ببینم اینی ک دم از خانواده خانواده میزنه.....خانواده ش میرینن براش....اتیش گرفتم با حرفش چون خیلیا ب من گفتن هرجایی همه کسی بزرگ شده خونه ها مردمی😭😭😭😭

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کو ...

پشتوانه ندارم همین بابام ک ارث میخواد بده اگه بفهمه می‌خوام طلاق بگیرم هیچی نمیر.ینه کف دستم چون ب شدت بددددددددل روانیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کو ...

عزیزم توام بچه دار نشو 

مردم بیشرف اگه جدا شدیم میگن مادرش طلاق گرفته خودشم طلاقیه پس خانوادگی مشکل دارن:)

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

میدونم قراره بچه هارو ببره با خودش یجا گم و گور شن ک خبری نتونم ازشون بگیرم.اینو میگی چکار کنم خب؟می ...

بچه ها تیرن خوب میفهمن.شماره هاشون پیدا کن بهشون مخفی پیام بده ولی ب باباشون نگن مثل راز بمونه بعد اگه راهی برای دیدنشون نداری برو مدرسه شون بعد بگو باهات فلان جا قرار بزارن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بچه ها تیرن خوب میفهمن.شماره هاشون پیدا کن بهشون مخفی پیام بده ولی ب باباشون نگن مثل راز بمونه بعد ا ...

فعلا ک خیلی کوچیکن گوشی اینا ندارن.باباشون و نمیشناشی اخه صفرتا صدشو گذاشته منو خراب کنه

تورو سننه؟

بعد جالبش اینجاست منکه پاک آبرومند زندگی کردم اینطور باهام رفتار میشه بعد برادر خودش رفته ی همه کاره گرفته که با برادرشوهرم به شوهر خودش خیانت کرد طلاقش داد بچه رو ازش گرفت 

بعدم ۵ سال آویزونشون شد روز و شب میمونی خونشون کلا بی صاحاب بود بعد حامله شد بچش نزدیک ب دنیا آمدنش شد تا برادرشوهرم ب زور گرفتش یعنی بچش حر.وم زادست 

ببین این یکی از داستان های زندگیشونه تا تهش برو چقد بی آبرو هستند :)) 

ی بار بهم گفت من هرچی باشه خونه پدرم بزرگ شدم مثل تو خونه مردم نبودم:)من خونه پدربزرگم بودم هیجا نرف ...

باید بهش میگفتی اگه سر سفره بابات بزرگ شده بودی چشمت به اموال زنت نبود 😑

اره دقیقا ببخشید اینو گفتم عزیزم ناراحت نشی هادنیا و هزار اتفاق

دقیقا درست میگی 

عزیزم توام بچه دار نشو مردم بیشرف اگه جدا شدیم میگن مادرش طلاق گرفته خودشم طلاقیه پس خانوادگی مشکل د ...

بگن من اگررررررررررر پول داشتم یک‌ لحظه هم صبر نمیکردم.اره مادرمون طلاقیه خودمونم طلاقی هستیم چندسال سر زبونی بعدش ی عمر راحتی ک با ادم اشتباه وقتت تلف نکردی.به من میگه خووووبت شد حقت بودی بشینی سر سفره ها مردم ک لقمه هات بشمارن....مگه ما خودمون خواستیم فرزند طلاق بشیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد