2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست
عزیزم پیامبر خودشون ۱۷ همسر داشتند شما دیگه چرا

چون پیامبر ۱۷همسر داشتن بقیه هم باید همین کارو کنن همونا این بی حیایی تو قران نوشتن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گزارش بدید پدرشونو در میارن. چه غلط ها

مامانم اونجا کار میکنه🤦🏻‍♀️ مشاوره املاکه

صاحب املاکی هروقت میخواد صیغه بخونه میاد اونجا

میگم جرمه مامانم میگه نه مرده کارش همینه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بله درسته منظورم همینهاون کاربر اسم صیغه اوردن و گفتن دین توصیه کرده اخه کجای دین توصیه به همچین کث ...

یه عده فکر میکنن با یه صیغه خوندن میتونن هر کتافت کاری که خواستن بکنن و فرداش با یکی دیگه صیغه بشن. نمیدونن همین صیغه هم آداب خودشو داره و الکی نیست

شما تا حالا قرآن خوندی؟ تو کدوم صفحش اینو نوشته که میگی؟ چرا هر چی به دهنتون میاد میگین؟

نه فقط شما قران خوندی من تو رشتم یه کتاب داشتم به اسم معارف اسلامی 

مامانم اونجا کار میکنه🤦🏻‍♀️ مشاوره املاکهصاحب املاکی هروقت میخواد صیغه بخونه میاد اونجامیگم جرمه م ...

مامانت بهتره شغلشو عوض کنه اون آدم خیلی کثیفه. من بودم ازش فرار میکردم 

نه فقط شما قران خوندی من تو رشتم یه کتاب داشتم به اسم معارف اسلامی

این کتاب که میگی رو هممون پاس کردیم. حالا بگو تو کدوم صفحه ی قرآن اومده که پیامبر 17تا زن صیغه کرده و شما هم این کارو بکنید؟ چرا هر چی تو ذهنتونه میگید و به قرآن اهانت میکنید؟ 

این کتاب که میگی رو هممون پاس کردیم. حالا بگو تو کدوم صفحه ی قرآن اومده که پیامبر 17تا زن صیغه کرده ...

شما انگار بد متوجه شدین من الان نظرمو دیدم یادم رفت اخرش علامت سوال بزارم ببخشید

این کتاب که میگی رو هممون پاس کردیم. حالا بگو تو کدوم صفحه ی قرآن اومده که پیامبر 17تا زن صیغه کرده ...

من چون یادم رفت که اخر جملم علامت سوال بزارم یهو اتیش گرفتی ببخشید

بعدشم قبل اینکه ریپ بزنی اول فکر کن طرف جملش سوالی بود یانه بعد یهو اتیش بگیر

جمله ی سوالی آخرش علامت سوال داره. شما خودت برو یا بار دیگه بخونش پستتو ببین بدون علامت سوال چه معنی میده