2777
2789
عنوان

حالا وقتشه کممممممک کنید

2624 بازدید | 10 پست
سلام . برای خوشبختیهاتون . برای سلامتتون و برای همه اون چیزهایی که الان امثال من از دست دادن شکر گزاری کنیین. ما هم زیبا بودیم و سالم و بیشترین دغدغه ی خود من اقساط ماشینمون بود که الان محتاج دارویی شدیم که نه در بازار هست و نه هلال احمر و مراجع دولتی . قیمت یک گرم داروی اوستین 9000000 نه میلیون شده و هیچ مرجعی نمیتونه حتی یک دهم آن را بدهد . برای خود من هر 3 هفته یکبار 5700000 تومان میشود همه خیریه ها ی سرطانی ها به کمک نقدی خیرین احتیاج دارند . دارو بسیار گران شده و این همه ی ما را نگران کرده . حالا وقتشه . کمک کنید . تا مادر ان سرطانی زنده بمانند . من جزو خیرین موسسه سمر بودم و الان از همان موسسه کمک میگیرم . سرچ کنین وقتی مطمئن شدین دریغ نکنین . سلامتی همه عزیزان را خواستاریم . با ما همسفر شوید
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دعا میکنم همیشه سلامت باشید .یه موسسه خیریه هست که مخصوص مادران سرطانی در تهران خیابان دولت به عنوان موسسه سمر شما با عضویت در این موسسه مشمول کمکهای مردمی جهت بهبود میشوید موسسه فعال وخداپسندی