2777
2789
عنوان

داستان خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنده خدا چقدر فکر کرده این داستان خیالی رو برا زنش سرهم کرده 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چ بد شد ناراحت شدم واسه این خانم کاش اینجور نمیشد😟🥺ولی قلمت خوبه شما عزیزم تقویت کنی میتونی نویسنده شی 🌹

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

واقعیع؟

بله متاسفانه آشنای یکی از دوستان منه 😔

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
چ بد شد ناراحت شدم واسه این خانم کاش اینجور نمیشد😟🥺ولی قلمت خوبه شما عزیزم تقویت کنی میتونی نویسند ...

مرسی گلم 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
بنده خدا چقدر فکر کرده این داستان خیالی رو برا زنش سرهم کرده

چی بگم منم باورم نمیشه 

دلم چقدر کباب شد برای خانمایی ک خیانت دیدن خیلی سخته💔حرفم نمیاد اصلا نمیدونم چی بگم

وحشتناکه بدترین چیزیه که میتونه برای یک زن اتفاق بیوفته از مرگ هم بدتره