2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 106 پست

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم 

خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سالم براش درست کنی مثل چیپس و پفک ولی خوشمزه تر 

تو این سن با جنگ و دعوا اون بچه درست نمیشه کوچولوعه هوس میکنه خب🥲🥲 فقط با گول زدن میشه کمکش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت شدی؟ 

چه دل پری دارررری

همش برمیگرده به مامان بابات. بچه از همون اول اینجوری نیست وقتی هرچی میخواد در اختیارش میزارن پرروش میکنن همین میشه. هیچکس نمیتونه تحمل کنه این بچرو من خودم سرم درد نمیکنه واسه زدن اگه داداشم بود جوری میزدمش صدا سگ بده 

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سا ...

۹ سال ۱۰ سال بچه نیست عزیزم

این رسما خودشو به فنا داره میده پس فردا دیابت و چربی و تیرویید میگیره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سا ...

بخدا کافیه یه دقیقهههههههه ببینیش تا بفهمی چی میگم 

مثه بچه های دیگه نیس 

خدا میدونه حالم از کاراش بهم میخوره البته شیرین بازیای خودشم داره ها ولی خب در کل بدرد نخوره

دلم نمیخواد اینو بگم ولی یک جایی ب بعد تنها راه سلامت اعصاب ما دخترا ازدواجه، اونم با آدم خوووووب