من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی حیف موهات نیس هی رنگ میکنی اگ موهات سفید نشدن چرا رنگ میکنی تا وقتی موی ادم مشکیه باید لذت ببره ازش ی چند وقت دیگ که سفید بشه دیگ مجبوری همش رنگ کنی
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
ببین الان موهات ب پایه رسیده،این رنگی ک میخای ترکیب مسی و عسلی و ماهاگونی هس،خودت بذار،زودم رنگ میگیره،موهای خودت چ رنگی بود؟
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️