رفته بودیم عروسی موقع رقص دیدم یه چیزی زیر پام داره برق میزنه دیدم دستبند طلای یکی از اشناهامون کلا طلاهاش خاصه و پرنگین رفتم پیشش دیدم تو حال خودشه داره دست میزنه شادی میکنه گفتم دستبندت کو یهو نگاه دستش کرد قیافش تغیر کرد 😂 سریع دستبندشو نشونش دادم یعنی انگار دنیارو بهش دادی هی منو میبوسید گفتم بابا مال خودت بوده لطف که نکردم فقط پیداش کردم 😂 میگه نه کسی دیگه بود بهم نمیداددوباره رفته بود خونه باز زنگ تشکر کرد
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مگه کسیم هست طلا پیدا کنه اونم بدونه که مال کیه ولی باز برش داره ؟ خداشاهده تو مغز من نمیگنجه من از نظر خودم یه کار عادی انجام دادم ولی این بنده خدا فک میکنه لطف کردم