2777
2789
عنوان

ازین شادیا قسمت همتون 😍

174 بازدید | 14 پست

رفته بودیم عروسی موقع رقص دیدم یه چیزی زیر پام داره برق میزنه دیدم دستبند طلای یکی از اشناهامون کلا طلاهاش خاصه  و پرنگین رفتم پیشش دیدم تو حال خودشه داره دست میزنه شادی میکنه گفتم دستبندت کو یهو نگاه دستش کرد قیافش تغیر کرد 😂 سریع دستبندشو نشونش دادم یعنی انگار دنیارو بهش دادی  هی منو میبوسید گفتم بابا مال خودت بوده لطف که نکردم فقط پیداش کردم  😂 میگه نه کسی دیگه بود بهم نمیداددوباره رفته بود خونه باز زنگ تشکر کرد 

فکر کردم طلارو داد به شما آخرش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مامانمم زنگ زده بود تشکر کرده بود  

مگه کسیم هست طلا پیدا کنه اونم بدونه که مال کیه ولی باز برش داره ؟ خداشاهده تو مغز من نمیگنجه من از نظر خودم یه کار عادی انجام دادم ولی این بنده خدا فک میکنه لطف کردم 

دلم عروسی خاست 

دلم شیرینی عروسی خاست

دلم شام عروسی خاست

دلم 

دلم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من شبی جایی بودیم گوشوارمو دراوردم تو کیف ارایشیم گذاشتم بعد دگ اومدیم خونمون گوشواره نبود

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

ب تو میگن ی ادم با شخصیت بافرهنگ اصیل خدا به اندازه دلت بده بهت منم تو عروسی بارها طلای بقیه رو پیدا کردم بشون دادم 

متاسفانه خیلی هارو دیدم نمیدن حتی دیدم وضع مالیشون هم خوبه ولی طلا رو برمیدارن در واقع میدزدن 

ولی نمیدونن مال حروم خوردن نداره 

ان شاءالله به زودی یه عروسی توپ درجه یک دعوت بشی

فک نکنم

🚬

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ب تو میگن ی ادم با شخصیت بافرهنگ اصیل خدا به اندازه دلت بده بهت منم تو عروسی بارها طلای بقیه رو پیدا ...

به نظر من چیزی که مال تو نباشه یه روز پسش میدی حالا یا بیشتر یا کمتر یا با سلامتی یا عزیزت یا فرزندت کارما کار خودشو میکنه عزیزم