2777
2789
لکی؟‌😍 ما با خرم آباد هک وصلت کردیملحجه تون سخت هست ولی قشنگهشما هم‌نظر لطفتونه

هم لکی حرف میزنم هم لری 

اتفاقا ما هم با طرفای شما وصل داریم حالا اون بنده خدا داره از ما تاثیر میگیره به زبان ما حرف میزنه😍😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین زیاد ایکه دعوایی ان جدی نگیر خودشو بچسب ببین چجوریه ولی برا وصلت اوکی ان

خودش چندساله مجازی میشناسم خیلی آروم و بی حاشیه ست

در کل پسر مثبت و خوبیه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اره عشقم همونم دزفولیا رو نمیدونم ولی بهبهان خودشون که لر نیستن و کلا با بهبهانی بیشتر وصلت میکنن خ ...

ای جاانم چقد خوبه که دیدمت🩷

اره با یکی آشنا شدم بهبهانی بود گفت پدر و مادرم مخالفن چون دزفولین

ولی الان دارم میبینم لرها راحتن و سخت نمی گیرن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه ها عروسی های یاسوجی ها چطوره؟

بعد توی شهر لباس پوشیدنشون چطوره؟؟

شلوار و لباس محلی می پوشن توی خیابون یا نه

من از شهر خودم که خیلی دوره چند ساله اومدم یاسوج زندگی میکنم. اونجا ازدواج کردم.نمیتونم لری حرف بزنم ...

یاسوج چه جور شهریه؟