2777
2789
عنوان

خانومایی که چندسال پیش ارتودنسی داشتن بیاید یه لحظه☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
پلاک چیه؟ مگه بعداز دوسه سال ک ارتودنسی بود و تموم شد بازم چیزی میذارید؟ یعنی تا اخر عمر باید ی چیزی ...

اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور شدمیگن بستگی ب دکتر داره اما من بهترین دکتر شهرمون رفتمببین یکم جا ب جایی داره کلا ارتو

خب دکتر چی گفت میشه درستش کرد یا باز باید ارتودنسی شه؟

پلاک چیه؟ مگه بعداز دوسه سال ک ارتودنسی بود و تموم شد بازم چیزی میذارید؟ یعنی تا اخر عمر باید ی چیزی ...

بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی

ب من گف ک ۳ تا ع سال پشت دندونات باید بمونه

ی قالبم میدن ک ی مدت شبا بزاری ک من کلا اونو نخریدم و استفاده نکردم یکم دندونام برگشت 

اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک

وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری برای خودشون حرکت میکنن؟! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری ...

اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش

بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی ب من گف ک ۳ تا ...

یعنی دوسال ک ارتودنسی هست همونا ک روی دندونه و مثلا بعداز دوسال مرتب شد ۳ سال هم ی چیزی پشت دندونا هست؟ و بعداز اون سه سال کامل برش میدارن؟ 

جمعا ۵ سال مثلا؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نه اونقد ولی خب دیگه مثل قبل صاف نیستن اعصابم بهم ریخته☹️

بیخیال بابا والا من هرکیو دیدم بعد ارتود باز یکم برگشت داشته دندوناش اگ خیلی معلوم نیس بیخیالش ب خراب شدن دندون های بعدش نمی ارزه

یا کامپوزیت کن 

اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش

عهه چ جالب😶‍🌫️🤔

مرسی ک گفتی💗