2777
2789

بنظرخودم ادم سطح متوسطی هستم ازنظر سطح حرف زدن وگرم گرفتن بااطرافیانم کلا شخصیت سرسنگینی دارم تومناسبتا به اطرافیانم پیام میدم و وقتی میبنمشون خیلی محترمانه بااطرافیانم رفتار میکنم وعلاوه براینا خیلی دلسوز اطرافیانم هستم یعنی واقعا شخصیت احساسی ومهربونی  دارم ولی واقعا ادم هیجانی نیستم توبرخورد بااطرافیانم بتونم نشون بدم احساسمو ولی برعکس من خواهرم ادمیه که  با اطرافیانم خیلی صحبت میکنه هیجانیه ویه چیزی که برفرض جوابش خیلی کوتاهه رو اینقدر طولانی میکنه که من همش پیش خودم میگم وای چقدر یه حرفو کش میده اینقدرهم تعارف تیکه پاره میکنه که واقعا ادم کلافه میشه ازنظر احساسات هم اونقدری که من به فکر اطرافیان وخانواده هستم واقعا نیست  ولی تو جمع فامیل واطرافیان محبوب همه هست وهمه عاشقشن نمیخوام خودمو مقایسه کنم ولی احساس دوست نداشته شدن میکنم حس میکنم برای هیچکس خوشایند نیستم مثلا سریه کاری  که همه زحمتا  ودردسرا بامن بود ولی اخرش خواهرم اومد با چندکلمه حرف زدن وصحبت کردن وگرم گرفتن همه مجذوبش شدن وتحویلش گرفتن وانگار همه چی به اسم خواهرم تموم شد گاهی اوقات خیلی دلم میشکنه واقعا چرا اینطوریه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم 

عینا من و دوستم هستین 

منم مثل تو خیلی دلسوزتر از دوستمم و تو سختی ها پیش دوستای مشترکمونم

ولی دوستم نه خدایی 

خودشم اعتراف میکنه حتی 

و فقط تو خوشی ها هست و چون خیلی بامزه اس تو حرف زدن و جوک گفتن و ... همه خیلی دوستش دارن 

همه حاضر من و پرت کنن کنار فقط دوستم باشه 😐😑 

یا نمیدونم شایدم من اینجوری احساس میکنم ...

به هر حال تنها نیستی ... نمیشه کاریش کرد واقعا 

اینکه توجمعی که اون هست من به حساب نمیام اذیتم میکنه واقعا

خب شخصیتت همینه دیگه..همینکه آزاری به کسی نمیرسونی و مودب و خوش برخوردی کافیه

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو