2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست

خودم خداروشکر یه همسر خوب پیدا کردم بعد یه ازدواج ناموفق و کارمند شدم و یه زندگی ایده آل تشکیل دادم که الان همه بهم غبطه میخورم چون خودم نجات دهنده خودم بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بعضیاتون حسود و بخیلین چقد چشماتون به زندگیا لاکچری مردمه که طرف قیافه نداره ولی شوهر پولدار داره😅دوست عزیز قطعا اونی ک از نظر تو خیلی بد قیافس و هیچی نداره یه چیز درونش دازه که صاحب یه زندگی لاکچریه 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخلاقش چطوره؟

خیلی خوبه دست و دلبازی هست شدید محبتم میکنه هر چیزیم بخوام می‌خره برا خانوادمم خیلی کارا کرده چون پدر مادرمو خیلی دوست داره ولی همه ی خوبی هاشو داد به باد به هوا

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

تعریف کن عزیزم و از دختر بگو

دو تا دختر خاله هام مذهبی و چادری هستن و بیرون ساده و بی آرایش و با لباس پوشیده میان.

در عین حال خوش تیپ هم هستن.

تو مهمونی های زنانه زیباترین لباس ها رو خودشون و بچه هاشون میپوشن

شوهرهای خوبی دارن، شوهراشون خوش اخلاق و با محبت هستن و خیلی کمک شون میکنن.

شوهراشون زیاد میبرنشون مسافرت و گردش و ...

خیلی خوشبخت هستن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود