2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112670 بازدید | 1201 پست

یه نفر هست که من همیشهههههه میگم خوشبحالش 

ببین زندگی همه چیییییی مهیاست براش.

خونه بزرگ و نو ساخت،دو تا بچه داره و اندامش عالیه،شوهر پولدار جوری ک زنه همینطور لباس و وسایل خونه میخره و به خواهراشم از لباساش بذروبخشش میکنه از بس میخره دیگه من همش میگم اینارو کجا جا میکنه.یه شوهر مطیع و خوب داره ک همه جوره هواشو داره سالی چنبار مسافرت میبره خانوادشو و کلا زنه تو عشق و حاله.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دهه چندی ؟

۶۰

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

همه فکر میکنن واااااای من چه بخت و اقبالی گیرم اومد 

در صورتیکه به ظاهر عالی بود اما خودم می‌دونم چقدر تو این ازدواج اذیتم 

الآنم به ظاهر همه چی خوبه اما در باطن واسه من آزاردهنده س، اما شوهرم راضیه

نه ویژگی داشت نه هیچی  قدش صدو پنجاهه زیباییش هم معمولی خیلی زیبا که چشم گیر باشه نیست تیپشم معمولی فقط مهربونه و خوش برخورده و مودبه کلا خانم محترم یه با هر کسی دهن به دهن نمیشه حرف هر کسی رو نمیزنه برا همه احترام قایله

یک دوستی داشتم افغان بود البته قانونی اومده بودن و میتونست دانشگاه بیاد

یک پسره ایرانی تحصیل کرده که تو بالاشهر زندگی میکرد عاشقش شده بود پسره هروز با خانوادش دعوا میکرد بخاطر دوستم که برن خواستگاریش

باهم دوست بودن

بعد جالبه یک استاد خیلی جوون داشتیم تازه فارغ التحصیل شده بود خوشتیپ و خوش قیافه ترین آدمی بود که دیده بودم

اونم عاشق دوستم شده بود و میخواستش

اصلا خوشم نمیاد از کسی عیب بگیرم ولی دوستم که بعد یه مدتی شناختمش اصلا دختر خوبی نبود از هرلحاظ 

زیبا هم نبود و...

آره یه نفرو میشناسم

رمز موفقیتش این بود با یه پسره دوست شو وارد اکیپ دوستای پسره شد هر شب هر شب تو جمع پسره و رفیقاش عرق و ورق میزو. آخرش دید از پسره واسش شوهر درنمیاد رفت با دوست پسره که پسر خوشتیپ و پولدار اما پپه ای بود رل زد. و اونو تور زد تبدیلش کرد به شوهر

از زندگیش و شوهرش بگوچرا سختی زیاد کشیده؟ چیشده مگه

۱۲ سال تو زیر زمین خونه مادر شوهر که نور حتی نداشت زندگی کرد .پدر شووهر فلج بود و پسرشون دائم در اختیار .این خونشون ساخت تو بهتر جا اصفهان .۵سال خونه می‌ساخت پسره الان‌ در رفاه 

آدم زیاده خواهی نیستن .با همین خونه ای و ماشین پژوبی که دارن خوشن و عالی حالشون اذیت شد ولی میارزید