2777
2789
عنوان

خدایا🤍

61 بازدید | 9 پست

وسواس فکری و افسردگیم درمان بشه برای همیشه 

و مثل قبلم یه آدم شاد و سرزنده بشم که فقط به فکر اتفاقات خوب و افکار مثبت و اهدافشه 

حالم خوب بشه تا بتونم ورزش کنم و زیباییم رو بدست بیارم 

حالم خوب بشه تا از ته دل شکرگزاری کنم و از زندگیم لذت ببرم 

خدایا من از خود تو میخوام 

این بار از همه‌جا ناامیدم و فقط به تو امید دارم 

شک ندارم هرکس چیزی از تو بخواد بهترش رو بهش میدی پس حتی اگر این یک تصور باشه هم نمیذاری تصورم ازت بد بشه تو خدایی من بنده تو توانایی من ناتوان کلیدش دست توئه و منم که پشت در بسته نشستم 

چه پناهی دارم ؟ خدایا من حتی یه بابا هم ندارم که دلم گرفت آرومم کنه 

اگه سمت تو نیام سمت کی برم؟ 

من هیچکس رو ندارم جز تو 

تو خدای منی بابا ننه‌ی منی همه کاره‌ی منی 

هرجا کارم گره خورد سمتت اومدم ولی از سر بی‌معرفتی همین که کارم روبه راه شد دیگه سمتت نمی‌اومدم 

اما تو خدایی کن و بر من خرده نگیر 

تو که انسان نیستی که بخوای تلافی کنی 

تو خدایی و خدایی سزاوار توئه 

پس اشتباهات منو نادیده بگیر و این بار هم دستم رو بگیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسوس بیماری و اتفاقات ناگوار مثل سقوط غرق شدن و...

سلام عزیزم 🕋🕋🌏🌍💚🕌🕋🕋🕋🕋🌍🌏🌎🕋خدا🕋🌍🕌☪️📿🕋را🕋🕋🌍🕌🕋شکر🕋🕋🌍🕌☪️🕋خوبین خب این اتفاقات اگر حادثه ای رخ بده شاید ممکن باشه اونم اگر خدا نخواد نمیشه ولی وسواس بیماری هم باید توتل کنید به خدا 

منم وسواس نجاست دارم افسرده شدم

وای من یه مدت این نوعش رو هم داشتم لیوان رو میشستم دراز میکشیدم که بخوابم بعد ذهنم بهم میگفت لیوان رو تمیز نشستی بعدش میگفتم اشکالی نداره فردا میشورم میگفت نه نه همین الان اصلا امکان نداره تا فردا کی زنده کی مرده 

شاید مسخره به نظر برسه ولی اینقدر فکرش عذاب آور بود که نصف شبی منو از جام بلند می‌کرد میرفتم تا آشپزخونه واسه شستن یه دونه لیوان

بعدش دیگه با خودم لج کردم گفتم هرچی ذهنم بگه من برعکس انجام میدم اون بگه بشور من نمیشورم اصن بذار بوی گندش دربیاد 

از طرفی رفتم خوابگاه و تو محیط نه‌چندان تمیز زندگی کردم اون وسواس از سرم افتاد