2777
2789
عنوان

چه جوری باید یه نفر فراموش کنم🙂

211 بازدید | 23 پست

یه کسی که توی چند وقت پیش فکر می‌کردی بهترین دوست و مثل الماس بود برات همین قدر با ارزش و دوست داشتنی:) اما حالا نمی‌دونی اصلاً رفتنشو باور کنی یا دروغاشو! 

هنوز که هنوزه نتونستم با رفتنش کنار بیام در صورتی که اون آدم اصلاً براش مهم نیست و این موضوع دلمو خیلی شکسته هر کاری می‌کنم نمی‌تونم کنار بیام:)💔🥺

شما چه جوری می‌تونید یکیو فراموش کنید؟(: 

حوصله گذشت زمانو ندارم خیلی طول می‌کشه 

دلم تیکه تیکه شده می‌خوام زودتر فراموشش کنم🥲🥲

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

ذهنت مشغول کن دغدغه داشته باشی بهش فکر نمیکنی 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درگیرشم

نمی‌دونم چیکار کنم

دختر یا پسر ؟

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

باید خودت بخوای تا نخوای نمیشه

منم چون نمیخوام نمیتونم فراموش کنم

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

اول بشناسید، اگه ارزش داشت بعد دل ببندید

دختر بود طرف 

ولی آره یه زمانی خیلی ارزش داشت 🙂

دختر دوستم بود

چند وقت دوستیتون تموم شده؟

دختر بود طرف ولی آره یه زمانی خیلی ارزش داشت 🙂

چه ارزشمندی که با یه دروغ بی ارزش شد

و چرا بهت دروغ گفت ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
باید خودت بخوای تا نخوای نمیشهمنم چون نمیخوام نمیتونم فراموش کنم

من می‌خوام ولی نمی‌دونم چرا نمی‌شه 💔