بچه ها داریم ویدیو کال حرف میزنیم یه دفعه دختر خواهرش زن میزنه ۴ سالش زرت وسط ویدیو کال قطع میکنه میره هر شب کارش رو اعصابم این حرکت انگار بی احترامی کردن بهم واکنشم چی باید باشه؟
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گفتم میگ اون بچست اصن وقتی اون زنگ میزنه چشاش ۱۰ تا میشه
مگه سن اون طرف تفاوتی ایجاد میکنه تو اصل قضیه. یا بچه اس یا بزرگ. کارش زشته.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
مگه سن اون طرف تفاوتی ایجاد میکنه تو اصل قضیه. یا بچه اس یا بزرگ. کارش زشته.
نمیفهمه دیگه خواهر اعصابم ریخت بهم هر شب کارش هر شب
ب نظر خودم بهش بگم عزیزم ۱۱ تا ۱۲ شب ما باهم صحبت می کنیم کاراتو انجام بده اون تایم راحت باهم صحبت کنیم اگر بنا به هر دلیلی مکالمه قطع شه ادامش فردا شب صحبت می کنیم
نمیفهمه دیگه خواهر اعصابم ریخت بهم هر شب کارش هر شب ب نظر خودم بهش بگم عزیزم ۱۱ تا ۱۲ شب ما باهم صحب ...
نه دیگه اگر بهش گفتی توجه نمیکنه هرشب تکرار میکنه وقتشه تنبهش کنی.