2777
2789

عزیزم میدونم سخته.ولی یکم به خودت مسلط باش خواهرم تو شش ماهگی کیسه آبش نشتی داشت استراحت کرد اوکی شد بعد اون بچش پایین اومد با استراحت حل شد الان پسرش ۳سالشه حتی استراحتش نسبی بود هرچی خواست خداست همون میشه

هی آب میخورم و سرم میزنن مجبورم هی برم دشویی چجور تکون نخورم آخه😭

اشکال نداره دسشویی رفتن اونقدری برات خطر نداره همون سرم باعث افزایش کیسه آبت میشه قدرت خدا ب مرور اون قسمت نشتی بسته میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش من شونصد برابر ویار تورو داشتم اما بچم سالم میموند😭😭😭😭😭😭

عزیزدلم سالم میمونه تو انقد استرس به خودت نده گریه نکن بخدا سر همین کارات‌ پشیمون میشی چند‌ماه دیگه میاد میفهمی چه کردی دختر ،اروم باش تورو خدا فقط ذهنتو دلتو اروم کن جواب میگیری با استرس وگریه هیچی درست نمیشه مثلا من نشستم گریه میکنم تهوعم داره بدتر میشه 😭😭😭

عزیزدلم سالم میمونه تو انقد استرس به خودت نده گریه نکن بخدا سر همین کارات‌ پشیمون میشی چند‌ماه دیگه ...

عزیزم قوربون دل مهربونت بشم😭

نشستم سوره حجرات میخونم میگن برای درامان ماندن بچه خوبه 

از امام صادق روایته😭

عزیزدلم سالم میمونه تو انقد استرس به خودت نده گریه نکن بخدا سر همین کارات‌ پشیمون میشی چند‌ماه دیگه ...

هفته چندی انقدر تهوع داری؟

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

عزیزم قوربون دل مهربونت بشم😭نشستم سوره حجرات میخونم میگن برای درامان ماندن بچه خوبه از امام صادق رو ...

سوره یاسین بخون رو شیکمتت ایت الکرسی ۵ بار بخون فوت کن چهار قل با صوت بنداز . ده تا صلوات یه نذر آش 

پنج یا شش نمیدونم صب یا فردا میرم دکتر 😭😭😭دارم میمیرم شمارو بخدا اگه راهی دارین بگین

اره شبانه روز تهوع حالا بدترم میشه فقط یچیز سیب رو قاچ کن هر سه ساعت بخور بدون پوست خیلی بجوو.

آب سیب بگیر واقعا چاره سازم شد‌.

دارو فقط مدتیه که اصلا پیشنهاد نمیکنم.

بعده غذا تا یساعت اصصلا اب نخوووورر

آب سرد نخوووور 

فقط نون خشک 

اره شبانه روز تهوع حالا بدترم میشه فقط یچیز سیب رو قاچ کن هر سه ساعت بخور بدون پوست خیلی بجوو.آب سیب ...

وای دیگه تحمل ندارم اه‌هرچی نکبته واسه زنه‌‌ لعنت به این زندگی 😭😭😭😭

پنج یا شش نمیدونم صب یا فردا میرم دکتر 😭😭😭دارم میمیرم شمارو بخدا اگه راهی دارین بگین

سیب معجزه اس هر دو ساعت یادت نره من خودم کشف کردم کلا قبلناهم تهوع داشتم . زنجبیل نمیدونم اولاته بپرس ولی قط کننده تهوعه .