2777
2789
عنوان

دبیرستانیا ی لحظه میشه بیاییید🥺❤

425 بازدید | 35 پست

فردا ظهر امتحان فارسی دارم ۸ درسه  ۵ شو خوندم ۳ درس دیگ مونده خوابمم میاد صب بیدار شم بخونم یا الان نخوابم

این ۵ درسیم ک خوندم مرور میخواد میرسم؟؟🤕

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هم فردا دینی دارم.۶ درسه.۴ درس رو خوندم.دو درس رو هم استاد کلا درس نداده اما میخواد امتحان بگیره.حالا بهونه‌اش چیه؟؟کلاس ها آنلاین بودن.توی آنلاین هم حروم*ا*ه درس رو نگفت و امشب گفته که امتحان از اونجا هم هست

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

چندمی عزیزم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من هم فردا دینی دارم.۶ درسه.۴ درس رو خوندم.دو درس رو هم استاد کلا درس نداده اما میخواد امتحان بگیره. ...

ماهم ی درسو درس نداده ولی برو امتحان فردا میاره بیشعور بی شخصیته لج هم کرده باهامون

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤