2777
2789
عنوان

هفت ساله شدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست
اصلاح سبک زندگی کنیعنی چیتنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور روغن استفاده نکن تو غ ...

ممنون عزیزم 

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالت خوبه؟

نه حالم خوب نیست…

بغض گلوم و گرفته ولی نمیترکه:)

دارم دیوونه میشم از بس منتظر پیامم و گوشی رو چک میکنم💔😔

تو خوبی گل خانم؟

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

مبارکهعروسی دخترت رو جشن بگیریم😄

ممنون عزیزم انشاالله😁😍

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت
چیکار به زن گرفتن داداشت داری حالا🙄😕

چون داداشمه پاره تنمه،میخوام خوشبختیشو ببینم

فداتشمم چیشده؟میخوای حرف بزنی اروم شی؟عی منم خوبم

دور شما بگردم من❤️

یکی از عزیزانم پیام داد منو بین زمین و اسمون گذاشت و رفت دعا کن دل تو پاکه خدا صداتو میشنوه 😔

با دعای تو امشب غمگینن نخوابم💔😭

چی بگم ازش…هعی

عالی باشی همیشه ❤️❤️

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

چشم عزیزممهی نگران نباش خودتو اذیت نکن بگیر بخواب باشه؟

سرم داره میترکه ولی خوابم نمیبره…

چشمت بی بلا❤️❤️❤️

اگه قرص میخوری که بخور ولی اگه نمیخوری نسکافه بخور برا سر درد خوبه

چشم سعی میکنم:)

خوبه که هستی جوجه کوچولو❤️❤️🫂