2777
2789
عنوان

بچه ها عکس موهامو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست

من موهاتو ندیدم ولی من موهام بلند نمیشه هععع☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی شامپوی بدون سولفات اخه تمیز نمیکنه کف سرو همیشه میزنی؟

من شامپوی خاصی استفاده نمیکنم 🤦🏻‍♀️😂 از شامپو لوکس هر وقتم بعد از حموم ک‌ موهام خشک شد دیگه خیس نبود اپل ب موهام ماسک بدون آبکشی کاترومر برا اینکه گره هاش باز شه

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من موهاتو ندیدم ولی من موهام بلند نمیشه هععع☹️

گذاشتم عکسشو دوباره کلن موها هرساله دوازده تا پانزده سانت رشد می‌کنه اگ اصلا رشد نمیکنه پیش دکتر برو ولی سرخود هیستامین و فیتو و زینک استفاده نکن چون اگ از دز استاندارد بیشتر بشه موهای کرکی بدن زخیم میشه

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

اسی  چ موهای خوشکل پرپشت داری 🧿🧿

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿