2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج این دو نفر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 40 پست
بالاتر یکی توضیح داد ورا گیر این چیزان احتمالا شما چون برخورد نداشتی درک نمیکنی مثلا هیچوقت یه ادم د ...

حالا مگر افکار دانشگاهی ها چی هست عزیزم خودم که دیگع دکتری تخصصی دارم اینو بهت بگم تنها راه کسب معرفت و دانش دانشگاه و نمره و مدرک نیست دیگه مثل سابق نیست قشر اندکی به معارف و دانش دسترسی داشته باشن حاله هر کتابی بخوای به راحتی میخری و میخونی. اینقدز مدرگ گرا نباشین جز کشور ما کدوم کشور اینقدر مدرک گرایی داره؟ دیگه عصر مدرنه و راههای تربیت و تعلیم نفس فقط منحصر به دانشگاه و مدرسه نیست. 

حالا مگر افکار دانشگاهی ها چی هست عزیزم خودم که دیگع دکتری تخصصی دارم اینو بهت بگم تنها راه کسب معرف ...

پدری میشناسم که دیپلم هست و نزاشته بچه هاش برن دانشگاه چون معتقده دانشگاه چیزی نیس و اصلا لازم نیس بچه ها درس بخونن ولی پدری میشناسم که خودش تحصیلات داره و برای تحصیل بچه اش همه مقدماتو فراهم میکنه 

این فقط یه نمونه اش هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا مگر افکار دانشگاهی ها چی هست عزیزم خودم که دیگع دکتری تخصصی دارم اینو بهت بگم تنها راه کسب معرف ...

مدرک گرا نیستم ولی اصل تعادل همه جا هست و همه روانشناسا و مشاور ها معتقدن ادم باید با هم سطح و هم کفو خودش ازدواج کنه 

میدونی من خودم از پسره 3 سال بزرگترم اما پسره ازم 5 تا 6 سال بزرگتر میزنه. کلا خیلی بیبی فیسم. بازم ...

به نظرم اصلا به این شخص فکرم نکن چه برسه ازدواج کنی بری زیر یه سقف زمین تا آسمون اخلاقش عوض میشه 

منم خیلی بالا بودم از نظر خانواده تحصیلات زیبایی و همه ملاکها منم مثل شما این چیزا برام مهم نبود ولی بعد متوجه شدم چه اشتباه کردم برای اینکه خودشو از من کمتر میدید بدون اینکه من بیان کنم کمتری برای رفع این مشکل شروع کرده بود به خورد کردن من تا جایی که من از یه دختر شاد به یه مادر افسرده تبدیل شدم بعدش که دیگه هروئینش هم رو شد من با بچه جدا شدم 

مجرد بودن شرف داره به زندگی کردن با شخصی که ارزش سلام کردن هم نداره 

اینم بگم هر کسی میدیدش میگفت چه پسر خوبی خوش بحالت ولی چه فایده از درون خبر نداشتن چه لجنیه 

پدری میشناسم که دیپلم هست و نزاشته بچه هاش برن دانشگاه چون معتقده دانشگاه چیزی نیس و اصلا لازم نیس ب ...

عزیزم اینها مال نسل قدیمن الان کسی اینجوری نیست دیگه. همه هم نمیتونن تحصیلات دانشگاهی داشته باشن. تو کشورهای پیشرفته اکثر مردم سوادشون دیپلمه و فقط کسی که واقعا لازمه بره دانشگاه میره تازه اصلا هم دنبال ارشد دکتری نیستن اکثرشون. مگر بخوان واقعا دانشمند و استاد دانشگاه بشن. نه کشور ما که همه میخوان ارشد دکتری بگیرن. اینو بدونید همه امکانات ندارن برن دانشگاه و لازمم نیست برن. دانشگاه برای مشاغل تخصصی هست که نیاز به دانش خیلی بالا دارن. 

چون نازه و گوگولی و بیبی فیسه اونم. اما نه اندازه من. درضمن بگم خیلی خیلی با محبت و با شعور و مهربون ...

خیلی ملاکات واسه زندگی مشترک بچگانس با احترام 

ماز و گوگولی و خوش اخلاق رو همه تو‌دوران دوستی همینن بعد ده سالم ناز و گوگولیه؟😐😐😐😐😐

عزیزم اینها مال نسل قدیمن الان کسی اینجوری نیست دیگه. همه هم نمیتونن تحصیلات دانشگاهی داشته باشن. تو ...

از نسل جدید گفتم اتفاقا شما دوس نداری میتونی باور نکنی 

کبوتر با کبوتر باز با باز

به نظرم اصلا به این شخص فکرم نکن چه برسه ازدواج کنی بری زیر یه سقف زمین تا آسمون اخلاقش عوض میشه منم ...

عزیزم شما لطفا افراد رو با هم مقایسه نکنید. دلیل نمیشه چون تجربه شما بد بوده همه بد باشن. این اقا خیلی هم انسانه من یکسال و خورده ای هست میشناسمش. هیج حرف زشت و توهینی تا حالا نزده. خیلی هم به درک و شعور و کتابخوانه. اصلا تعجب میکردم اکثر کتابهایی که من خوندم ایشونم خونده بودن. از مادر بیمارش ده ساله مراقبت میکرده بخاطرش ازدواج نکرده. درضمن خیلی ادم با عرضه ای هست و کاری. مگر چطور باید باشه یک نفر؟ همین کارها رو بعضی خانم ها میکنن خدا قهرش میگیره. 

خیلی ملاکات واسه زندگی مشترک بچگانس با احترام ماز و گوگولی و خوش اخلاق رو همه تو‌دوران دوستی همینن ب ...

عزیزم از شوخی گفتم متوجه نشدین. ملاک اصلیم اخلاق و. انسانیته که در ادامه نوشتم. شما هم چه گیری دادی همه قرار نیست عین هم باشن.