دعوتمون کردن جشن ختنه سورون خلاصه من پسرم ۴ سالشه اونجا بچه زیاد بود و ما هم سعی داشتیم بچه رو کنترل کنیم خلاصه این شوهر خاله ۴۰ ساله عین بچه ها میپرید وسط دعوای بچه ها و از بچه اش طرفداری میکرد ...ما هم حواسمون ب بچه امون بود تاکید میکنم ک نگید بچه ات رو حتما کنترل نمیکردی
بعد اینا اومدن تو ظرف پفک و چیپس بریرن پسر من کنجکاوانه رفت سمتشون و دستش رو بلند کرد یدونه برداره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه وقتی داره چیپس و پفک برای بچه ها میریزه حالا این گشنه بتزیا واسه چیه؟؟تو ک دل مهمونی دادن نداری ...
من خودم باور کن اولین مهمونی که بعد عروسیم گرفتم، یه بچه اومد روی سفره سفید تورم با ماژیک مشکی دوبرابر قد خودش خط خطی کرد، مامانش خم به ابرو نیورد، ولی منم هیچی نگفتم چون گفتم بچس دیگه باوجود اینکه با هرچی شستم رنگش پاک نشد و انداختمش دور، سفره جهزیه ام که برا اولین بار باز کرده بودم.