اگر سرمایه گذاری بلند مدت میخوای زمین یا خونه جایی که بدونی امکان پیشرفتش بالاست بهتره.ولی اگر نگرانی بابت نگهداری طلا نداری و میخوای هرموقع که دلت بخواد پولت سریع نقد بشه طلا بخری بهتره.من سال ۹۵ حدود ۶۰ میلیون پول داشتم که میتونستم نیم کیلو طلا بخرم اون موقع طلا گرمی ۱۲۰هزارتومن بود من زمین خریدم الان اگر نیم کیلو طلامو داشتم پولش دو میلیاردو نیم بود.ولی زمین من الان ارزشش ۸ میلیارده.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر سرمایه گذاری بلند مدت میخوای زمین یا خونه جایی که بدونی امکان پیشرفتش بالاست بهتره.ولی اگر نگران ...
چه جالب منم اون زمان انقدر پول داشتم ولی موند پولم بی ارزش شد ،۶۰ تومن سال ۹۵ کجا می شد زمین بخری ،زمین همیشه گرون بوده اون سالها شهر ما زیر ۳۰۰ میلیون نبود ، هم خدش قیمت خریدی هم عالی پیشرفت داشته