اخلاقش اینجوریه که اجازه نمیده در مورد هیچ موضوعی حرف بزنم خانوادش اذیتم میکنن تا دهنمو باز میکنم بلند میشه به کتک زدن یعنی خسته شدم از دستش خب آدم حرف نزنه بریزه تو خودش میمیره اصلا نمیذاره حرف بزنم یعنی من ۷ روز هفته کتک میخورم ، امروزم یه چوب بود تو تراس برداشت انقد زد تو پام الان پام انقد درد میکنه ، بعد اونوسط قهر میکنم بزارم برم درو قفل میکنه میشینه جلوی در نمیذاره برم یعنی نابود شدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ای بابا دهن به دهنش نزار اصلا محلش نزار یمدتم ملا باهاش حرف نزن حسابی تنبیهش کن یبار اگ براش مهمه
خانوادش بی احترامی میکنن در مقابل این از من میخواد خیلی احترام بذارم میام حرف بزنم که بگم فلان جا این کارو کردن و این حرفو زدن بلند میشه به کتک زدن یعنی حالم ازشون بهم میخوره