2777
2789

تولدش 1 دی بود 

انقددد سرم مشغول کارام بود الان یادم افتاد🥲

زیاد صمیمی نیستیم ولی اون همیشه تولد منو تبریک میگه 

خیلی زشت شد ن؟؟ دارم از عذاب وجدان میمیرم 

همین الان خیلی صادقانه بگو یادم رفت و بهش تبریک بگو

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی بگم؟ ب نظرت ناراحت نمیشه؟

بله من تجربشو دارم ........برای دوستم سنگ تموم گذاشتم تولدمو یادش رفت...............خیلی بهم برخورد بعد یروز با گل و کارت هدیه اومد محل کارم........اصلا کادوش به دلم ننشست...................ولی اگه صادقانه میگفت یادم رفت انقدر ناراحت نمیشدم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بگو بهشششش با یه کادو کوچیک

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بله من تجربشو دارم ........برای دوستم سنگ تموم گذاشتم تولدمو یادش رفت...............خیلی بهم برخورد ...

اره فک کنم راستشو بگم بهتره... 

شب قبلش مهمون داشتیم به خاطر شب یلدا سرم شلوغغ اصلا یادمم نبود

اره فک کنم راستشو بگم بهتره... شب قبلش مهمون داشتیم به خاطر شب یلدا سرم شلوغغ اصلا یادمم نبود

این بهتره

🥲🥲🥲اره دیگ باید بگم ولی خیلی زشت شد

تو بگو شاید درک کنه...

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود