2777
2789
عنوان

هرکی امشب منو پر بازدید کرد بچه ی سالمی داشته باشه 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 96 پست
چقد دوست دارم مادر خوبی باشم برای بچم. یک مادر حامی که تلاش‌های کل زندگیش برای بچه‌اش هست

ایشلا گلم 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا استیکر های من چند. وقته نمیاد ؟؟؟ تو عنوانم اصلا استیکر نمیومد هیچوقت 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

لطفا برام صلوات بفرستید ب خواستم برسم❤️ب صلاحم باشه راحت و بدون دردسر❤️

منم براتون میفرستم خواهرای قشنگم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

😂😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

هیچ وقت تو تاپیک نگفتم .ولی اینجا واقعا 

جاشه.برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید منم ب نیت همتون صلوات می‌فرستم .

ممنون 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
هی منم امروز خیلی گرفتم .حد اقل تو رو شاد کنم

چرا گلم ؟ 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍلطفا برام صلوات بفرستید ب خواستم برسم❤️ب صلاحم باش ...

واسه منم صلوات بفرست 

واسه منم صلوات بفرست

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

فرستادم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

تف ب بعضیا تو سایت 

ک فقط ادمو ناراحت میکنن 

بابا لامصب اگ شمرم هستی اینجا خودتو خوب نسون بده مجازیه

چرا گلم ؟

مشکلات زندگی عزیزم همسر بی عقل و بچه ننه و خسیس و نادون 

خانواده سلیطه و وحشیش 

ک همه درامدشو می‌گیرند ولی هنوزم ولمون نمیکنن.

فقط خدا می‌تونه منو بچمو از شر این قوم ظالمین نجات بده

مشکلات زندگی عزیزم همسر بی عقل و بچه ننه و خسیس و نادون خانواده سلیطه و وحشیش ک همه درامدشو می‌گیرند ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ فرستادمبرات