2777
2789
عنوان

درد پیرسینگ گوش

97 بازدید | 15 پست

۲ روزه ی گوشم رو ۲ تا پیر زدم وقتی پماد میزنم درد میگیره میخام ببینم تا چن وقت وقتی دست میزنیم درد میگیره؟

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.

وای مال من تا یه ماه درد میکرد لنتی باز یه موقع حواسم نبود می‌خورد ب چیزی خون میشد 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی درارین جاش میمونه!!

احمقن دیگه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

وقتی درارین جاش میمونه!!

مشکلی ندارم سوالم درد پیر بود نه موندش

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.
مشکلی ندارم سوالم درد پیر بود نه موندش

آها 

برام سوال بود 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

وای مال من تا یه ماه درد میکرد لنتی باز یه موقع حواسم نبود می‌خورد ب چیزی خون میشد

برای من اصلا خون نمیاد اخه

خب مگه مجبورتون میکنن اینکارارو بکنین🤦‍♀️

عزیزم سلیقه ای هست 

درباره دوره نقاهت اش سوال کردم میتونین جواب ندید

[QUOTE=366225302]احمقن دیگه [/QUOTEب تو چه

درسته به من چه

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

آبجی من زد گفتم نزن ، خیلی درد کشید گفت از عمل بینی بدتر درد کشیدم. رفته بود دکتر بهش گفته بود حالا ...

چرا اخه اینقد درد؟؟

من الان اصلا نه عفونت دارک نه درد فقط موقعی که باید پیرسینگ و‌جا به جا کنم پماد بزنم درد میگیره به نظر خودم عادیه تازه ۲ روزه زدم ولی دنبال دلیل دیگه اس میگشتم