2777
2789

بری زیر تریلی تیکه تیکه شی

ب من میگفتااااا

خودمو و خاندانمو و خانوادمون به دعا بست

جالب نیس؟

میگف الهی داغ عزیزانت رو ببینی

حالا چرا!

چون بهم میگفت بی خانواده منم نی نی یارو تگ کردم که ادبش کنن

بعدش این همه منو ب دعا بست

خودم هنوز هنگم 

من هیییییچ دعای بدی در حق اون نکرده بودم

ولی اون...

فاز بعضی کاربرای مرد چیه؟؟

کاربری دوم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعات نکرده، نفرینت کرده، نفرین بی جهت هم به خودش برمیگرده

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

همین که اینجا عضو شدن نمیشه فازشونو فهمید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

نمیگم حق داشته 

ولی واقعا الکی تگ کردنو الکی گزارش دادنم خیلی کاره زشتیه 

انگار کلاس اولیم تا ب هم میگیم بالا چشمون ابرو نی نی یار تگ میکنیم

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

تاپیک درباره کاربرای دیگه ممنوع هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نمیگم حق داشته ولی واقعا الکی تگ کردنو الکی گزارش دادنم خیلی کاره زشتیه انگار کلاس اولیم تا ب هم میگ ...

اینم خدایی واقعیته 

این هزارمین اکانتمه

با دهنی که باهاش واسه همه خوردی منو نصیحتم نکن 🙇🏻‍♀️ لایک نکن لایک کننده بوقهههه🙇🏻‍♀️

تاپیک درباره کاربرای دیگه ممنوع هست

اسم نبرده که

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

نمیگم حق داشته ولی واقعا الکی تگ کردنو الکی گزارش دادنم خیلی کاره زشتیه انگار کلاس اولیم تا ب هم میگ ...

بهم میگفت بی خانواده پشتتان سر هم

تو هم بودی تگ میکردی

کاربری دوم