۷هفتس عمل کردم بعضی وقتا درد و سوزش دارم مرتب ترشحات سبز رنگ دارم حتما باید از گاز استریل استفاده کنم وگرنه لباس زیرم کثیف میشه هنوز دارم آنتی بیوتیک میخورم ولی هنوز خوب نشدم دیگه واقعا خسته شدم با لیزر عمل شدم همه میگفتن بعد یه ماه همه چی اوکی میشه ولی مال من داره میشه دوماه میترسم همینجوری بمونم عفونت روده هامو بگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما تا همین الآنم واسه دکتر رفتن خیلی دیر کردی عفونت بیشتر نشده باشه و پخش نشده باشه باید خداروشکر کنی.صبح حتما برو دکتر شما دو هفته بعد عمل دیگه باید خوب میشدی
من عملم ترکیبی بود . یعنی با لیزر اون زائده گوشتی رو بیرون زده بود برداشت از داخل هم با تیغ و بخیه که جذبی بود . اصلا هیچ دردی نداشتم . سه روز استراحت کردم و به زندگی عادی برگشتم . الآن بیشتر از یکسال از عملم گذشته و واقعا راحت شدم .
بستگی به عمل داره. سفالکسین ۵۰۰ بخور. من ۹ ماه مدام چرک داشتم. دکتر گفت با آب ولرم خودتو بشور و خشک کن و سشوار بزن. دوهفته انجام دادم خوب شدم. پماد موپیروسین هم بزن
یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
من دوبار عمل کردم. چون دومرحله ای بود عملم.انتهای روده بزرگم سوراخ شده بود.هموروئید داشتم. دکترم گفت ...
انتهای روده سوراخ بشه فکر کنم همون فیستول باشه که میگن با عفونت شدید همراهه والا من فقط هموروئید و شقاق داشتم با لیزر عملم کرد دکتر ثابت گفت دو هفته درد داری بعدم خوب میشی الان دوماهه من خوب نشدم کلافه شدم دیگه فقط هفته ای صد تا گاز استریل میخرم چون بعد از هربار دفع باید با گاز و شامپو بچه اطراف معقد ماساژ بدم عفونت و کثیفی بیرون بیاد بعد خشک میکنم دوباره گاز تمیز میزارم ولی تموم نمیشه این پروسه