2777
2789
عنوان

دوست دارم بهم توجه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 18 پست

چقدر برعکس منی 

من واقعا دارم جدی میگم شاید هم باورتون نشه ، توی خونه خودمون داداشم همش میگه چرا به من توجه میکنن ( درحالی که پدر و مادرم دو چشمی نمیکنن)

توی خانواده مادری هم ، چون نوه اول هستم پدربزرگم از روز اول توجه ویژه ای بهم داشتن و همین باعث شده به اون بگن یعقوب به من بگن یوزارسیف 😂😂

و تقریبا همه با این قضیه مشکل دارن 

برای همین واقعا دوست ندارم بهم توجه کنن خیلی نگاه های بقیه حس بدی هم میده 

کاش من جای تو بودم 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

چقدر برعکس منی من واقعا دارم جدی میگم شاید هم باورتون نشه ، توی خونه خودمون داداشم همش میگه چرا به م ...

یوزارسیف 🤣🤣🤣 

ببین من از لحاظ خانواده اینا اوکی ام مشکلم با مردم غریبه و توی جامعه ست

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر برعکس منی من واقعا دارم جدی میگم شاید هم باورتون نشه ، توی خونه خودمون داداشم همش میگه چرا به م ...

مننممم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یوزارسیف 🤣🤣🤣 ببین من از لحاظ خانواده اینا اوکی ام مشکلم با مردم غریبه و توی جامعه ست

من آدم خیلی خونگرمیم 

خالم یه بار می‌گفت تو خونت با همه میجوشه 😂

برای همین توی جامعه هم همین قضیه برقراره 

مثلاً برای اولین بار عمه ی رفیقم و دیدم 

بعدش دیگه همش من و عمه دوستم باهم بودیم 🤣🤣

در عرض پنج دقیقه ، قضیه جوری برعکس شد انگار سال ها هم و می‌شناختیم و خب این باعث توجه بقیه هم میشه 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....