2777
2789

۳۲ سالشه

خرداد ماه عقد کرده ، دختر ساده و معمولیه بی آرایش از لحاظ چهره و تیپ چادریه 

۲ ساله تو یه مدرسه ایم 

برا همه سوال شده بود چشه جرا دفتر نمیاد چرا صبحونه نمیاد سرد شده

امروز یکی از همکارا گفت با شوهرش مشکل خورده 

شوهرش سرد شده بوده یمدت نمیرفته ببینتش 

قضیه از جایی جدی شده که زنگ زده شوهرش پول حسابمه بریم وسیله جهاز بخریم شوهرش گفته حالا دست نگهدار ببینیم چی میشه شاید نشد 

اینم گفتم یعنی چی بعد پسره حالا بعدا میگمت 

دو روز بعد پسره از همجا بلاکش میکنه تا نتونه پیام بده

دختره هم میره به پدر مادرش میگه

پدر مادرش میرن خونه پسره،  ببینن چخبره که پیجونده نرفته جهاز بخرن که مادر شوهرش گفته ایشالا پولشو نگهداره برای بخت دومش حاج خانم قسمت نبوده انگار🫥🫥🫥🫥

حالا پدر مادر دختره از صبح تا شب همکارمو سرزنش میکنن چیکار کردی که اینطور شده🥲 پسره خیلی راحت گفته حسی بهت ندارم همینجا جدا بشیم بهتره 

خیییییلی دلم براش کبابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دلم سوختت🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

لابد تو خلوت دختررو دیده متوجه شده اونی که میخواسته نیست.

یا اینکه پسره یه گندی بالا آورده میخاد زندگی دختررو خراب نکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اون دیگه چقدر خله پول جور کرده به اون لندهور گفته بیا بریم جهاز بخریم

خودش و.خانوادش باید میخریدمشخصه حسابی بها دادن طرف فکر میکنه چ عنیه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر و پدر دوستت مقصر اصلی هستن 

این سرزنش کردنشون باعث میشه دوستت خیلی بیشتر اذیت بشه 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...