2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیاز نیست به کسی بگی آزمون داری که ،من بار نهم قبول شدم اونم وقتی ک شش ماهه حامله بودم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خوشبحالت من دفعه یازدهم هست

یه فرصت به خودت بده،روز قبل آزمون حتما مربی بگیر 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
هیچ وقت اینقدر احساس پوچی نکردم

چرا اینجوری فکر میکنی؟

حالا مثلا یه گواهینامه چه ارزشی دارع ک بخاطرش خودتو زیر سوال ببری ؟

اصلا اون چیزایی ک پیشه افسر باید رعایت کنی تو رانندگی داخل شهر به کارت نمیاد هرکی هرجور دوس داره رانندگی میکنه 

پس فکر نکن چون رد میشی ینی هیچوقت راننده نمیشی 

زن داییه من ۱۷بار رد شد الان ماشالا مسافرت میره میاد خودش 

ایشالا که فردا قبول میشی اگر استرس داری قرص پروپرانول بخور 

فقط ترتیب رو رعایت کن و همون صادرکات رو

بعدم اینکه به موقع اجازه هارو بگیر حواست به چیزایی ک ممنوعه باشه 

هرکاری سمتی خواستی بری راهنما بزن 

و توی پارک دوبلت یه کوچولو دقت کن همین 

ایشالا که فردا قبول میشی هیچی نیست اصلا نترس 

چرا اینجوری فکر میکنی؟حالا مثلا یه گواهینامه چه ارزشی دارع ک بخاطرش خودتو زیر سوال ببری ؟اصلا اون چی ...

فدات بشم که اینقدر مهربونی .ممنونم ازت که اینجوری آرومم کردی .بهترینها رو برات آرزو میکنم