2777
2789

از روز اول تبعیض بود بینمون 

با من خوبه حقیقتا ولی بابا داداشم عالیه 

اولا که کوچیک بودیم بهش میگفتم برمی‌گشت میگفت بچه اس ، توجه میخواد ، خجالت نمیکشی حسودی میکنی ؟

الان بهش میگم فقطططط به حاشیه میکشه و انگار اصلا نمیخواد بفهمه چی میگم ... براش مهم نیست 

مثلا چند روز پیش باز بهش میگفتم 

شروع کرد به تشبیه کردنم به طایفه پدریم 😑

( مثل همون دخترعمه اتی و ... ) 

هربار آخرش عصبانی میشم یک حرفی که نباید و میزنم بعد ۴ ساعت حرفم و میزنه تو سرم کلا بحث عوض میشه 😐

یکبااااار کسی پشتم واینستاد بگه آره ولله راست میگی ساحل فلانی واقعا بین بچه ها تبعیض قائلی 

خسته شدم خدایی ... خیلی حس بدیه خیییییییلی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار می کنه مگه

مثلا 

من بیام تو یک امتحانی بگیرم ۱۹ 

برمیگرده میگه بد نیست ... اینقدر علاف بازی درنمیاوردی ۲۰ میشدی ( در حالی که من حجم درسام واقعا سنگینه و خودشم خوب میدونه ) 

ولی داداشم بگیره ۱۶ ، ۱۷ آفرییییییییین عزیزممممممم قربونتتتتتتتت برممممممممممممم 😐😑 

حالا من زمون این بچه ۲۰ میگرفتم کسی عین خیالش نبود 

وقتی میاد خونه داداشم و بوس و بغل و ...

من هیچی 😐 یک سلام خوبی خشک و خالی 

اون صداش کردنی جانم مامان ؟ 

من صدا کردنی بلههههههههه ؟ ( طلبکارانه ) 

اون چیزی بخواد همون روز برای مهیا میشه 

من بخوام حداااااااااقل ۳ ، ۴ روز و ...

مثلا من بیام تو یک امتحانی بگیرم ۱۹ برمیگرده میگه بد نیست ... اینقدر علاف بازی درنمیاوردی ۲۰ میشدی ( ...

ناراحت شدم 🙁 یکی از دلایلی که دوست دارم فقط یدونه بچه داشته باشم همینه . بعضیا دختر دوستم بعضیا پسر دوست . توجه نکن درستو بخون موفق شو