2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور مگه۳۲

همینطوری 

شغلش چیه که انقد سرش شلوغه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مرسیییی ببین حس کردم اون بنده خدام پشماش ریخت چون تاحالا انقدر محبت امیز باهاش برخورد نکردم😂

عیب نداره بذار عادت کنه خجالت خودتم بریزه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
نامزد شما چند سالست؟حس میکنم البته کوچیکتر از من باشی

۲۶

۲۷

خودممم ۱۹

شما چند سالته ؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اخی عزیزم خوشبخت باشیدمن ۳۰ سالمه

ممنون گلم همچنین 

عه فکر کردم ۱۸ سالته 

دختر تو که باید یه پا سیاست مدار باشی 😂😂😂

کل زندگیمون درگیر کار و درس بودیم وقت نبود یادبگیریم که😂

از این به بعد یاد بگیر پس 😂😂😂

عقد کردید؟

اره باید یه دوره فشرده برام بذارن تو نی نی سایت😂😂نه هنوز

کتاب زنان زیرک و بخون 

تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و .‌‌‌‌...تاپیکای خوبی در موردش هست بخون 

کتاب زنان زیرک و بخون تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و .‌‌‌‌...تاپیکای خوبی در موردش هست بخون

هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂

من سی سالمه از رابطم میترسم 

تو با ۱۹ سال سن حس میکنم یه زبل خانومی که دومی نداره،😍

هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂من سی سالمه از رابطم میترسم تو با ۱۹ سال سن حس میکنم ...

فداتشم چشم 

من؟

آره بابا من و همه به اسم زرنگ صدام میکنن 😂😂😂