2777
2789
عنوان

خدایی بگید ازدواج نکردن جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش ی سوال . چرا خانمای اینجا میگن مردی ک تو نی نی سایته جی ابجی ماست . یا خاله زنکه

بیخیال از تاپیکای بدر بخورش استفاده کن ،معمولا اونایی که پا رو دمشون میزارن این لقبو میدن ،به من تا الان نگفتن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بیخیال از تاپیکای بدر بخورش استفاده کن ،معمولا اونایی که پا رو دمشون میزارن این لقبو میدن ،به من تا ...

نه داداش من هر تاپیکی زدم . اینو بهم گفتن . بدون دلیل . 

نه داداش من هر تاپیکی زدم . اینو بهم گفتن . بدون دلیل .

خب تاپیک نزن و خواننده خاموش باش ،من الان ۵ ،۴سال اینجام ،خدایی تا الان حتی یکبارم تعلیق و اخطار و... نگرفتم ،کلی هم از دنیای زنا آگاه شدم

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب تاپیک نزن و خواننده خاموش باش ،من الان ۵ ،۴سال اینجام ،خدایی تا الان حتی یکبارم تعلیق و اخطار و.. ...

داداش اگاه شدی دیگه باید بری . بعدشم کلی کتاب و سایت هست ک از دنیای زنا اکاه بشی. 

داداش اگاه شدی دیگه باید بری . بعدشم کلی کتاب و سایت هست ک از دنیای زنا اکاه بشی.

اینجا بروز تره ،

خب تاپیک نزن و خواننده خاموش باش ،من الان ۵ ،۴سال اینجام ،خدایی تا الان حتی یکبارم تعلیق و اخطار و.. ...

داداش بحث خاموش و روشن،نیست.  اینا میگن مردی ک تو این سایت باشه خاله زنکه .جای ابجی ماست 

داداش بحث خاموش و روشن،نیست. اینا میگن مردی ک تو این سایت باشه خاله زنکه .جای ابجی ماست

باشه رفیق حق با شماست،🖐️

ازدواج نکن یه امر کاملا خصوصیه و هر کسیم ازت پرسید چرا ازدواج نمیکنی بگو وایساده بودم از تو نظر بخوام و بی سر و صدا از زندگیت پرتش کن بیرون 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

نه بابا من غلط بکنم. کی دلش نمیخواد . ولی خوب تجربه رابطع و برخورد با دخترا رو دارم . واقعا گروه خون ...

بیشتر آقایون مهریه نمیدن میزنن زیر همه چی دختر بد بخت رو جون به لب میکنن تا خودش طلاق بگیره البته همه نه ولی خیلیا پس خسارت نیست