2777
2789
عنوان

اس 24 اولترا بخرم یا گوشی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولی یا اولترا؟

اولترا دیگه 

گرونه ولی خیلی می ارزه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

پ چرا میگن ایفون بهتره

چون هر کی اون ۳ تا لنز اپل رو میبینه میگه که طرف خیلی پولداره و باکلاس 

اما من دیدم توی روستا طرف ۱۳ پرومکس داشت 💔

اما s24 ultra ویژگی هاش خیلی خفنه

زوم ۱۰۰ برابری

فیلمبرداری 8k قلم s pen

شارژ بیسیم معکوس

محافظ صفحه ضد انعکاس 

و کلی چیز دیگه که اپل نداره

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

باطریش خیلی خوبه از طرفی شارژر ۴۵ وات پشتیبانی میکنه و خیلی زودتر از اپل شارژ میشه

واقعا ارزش خرید رو داره

هزینه ریجستر هم نداری

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

چقد گرفتیشباطریش خوبه؟

قیمت ها متفاوت هست با توجه به حجمش و اینا 

عالیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

واقعا ارزش خرید رو دارههزینه ریجستر هم نداری

تازه اپل به غیراز هزینه رجیستری هزینه نصب برنامه و ساخت اکانت و صد تا چیز دیگه رو هم میگیره

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی

قربونت انشاالله شماهم بخری و خاطرات عالی ثبت کنی