من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدر جالببببب یکم فکر کن یا ب اون ک دادی شمارشو ازش بگیر من بخدا گیر سرکتابم ببینم چی میشه
بعد جالبش هم اینجا بود کخانواده ام میگفتند چرت میگه تا اینک خودشون یکی یکی زنگ زدند و زندگیه اونا رو هم گفت براشون بعد باورش کردند دوستی اون طرف رو بخدا پاک کردم دیدم جوابمو نمیده پاکیدم اگ گیر آوردم بهت میدم فقط تو مثل اون طرف نکن جوابمو بده بفهمم حالت خبع یا نه ک منم عذاب وجدان نگیرم
(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶♀️☝فردا را ب او بسپار👍
وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینجوری زبونی زیاد بگم عیبی نداره به اون تعداد که گفتی نرسه ؟؟
چله ذکر یونسیه چج ریه ؟
به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینج ...
نه عزیزم بگو ذکر ک اشکالی نداره والا میگن ذکر یونسیع سنگینی میاره ولی من اعتقاد ندارم قبل شروع کردند هرکاری صدقه بذاری هیچ اتفاقی نمیفته بعد هم اگ ذکر یونسیع سنگینی داشت حضرت یونس هم نمگیفت و خدا نجاتش نمیداد فقط خدا باید بخاد
(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶♀️☝فردا را ب او بسپار👍