2777
2789
عنوان

شما موهای صورتتون رو با چی برمی‌دارین🧖🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 88 پست
اون تیکه های ریز که میمونه رو چجوری کندی

انقدر زخیم زده بودم که هیچی نموند  ..

معمولا موها کوتاه باشه بعضیاش کنده نمیشه 

دیگه اونارو با اپیلیدی اگه زیادن یا اگه کمن با موچین باید برداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا دست و پا میشه استفاده کرد موهای ضخیم و خوب برمیداره اونیکیا رو پاره میکنه به کار نمیادهرچند من ...

من دست و پامو لیزر میکنم راحتم

ولی صورتو هیچ جوره نمیشه هیچکاریش کرد خدایاا اصن صورت چرا باید مو داشته باشه آخه🗿😭

دائم الخسته‌.

من دست و پامو لیزر میکنم راحتمولی صورتو هیچ جوره نمیشه هیچکاریش کرد خدایاا اصن صورت چرا باید مو داشت ...

صورتو لیزر نمیکنن مگه؟

منم نیت دارم برم ولی فعلا باردارم باید صبر کنم

ن بابا از ریشه در نمیاره مثه تیغ ولی میگن ضخیم نمیکنه 😐

واسه تیغ هم اون موقع ک ترند شده بود همینو میگفتن..

تنها خوبی این شیور میتونه این باشه که صورتو زخم نمیکنه و راحته کار باهاش بنظرم وگرنه کار همون تیغو میکنه.

دائم الخسته‌.

صورتو لیزر نمیکنن مگه؟منم نیت دارم برم ولی فعلا باردارم باید صبر کنم

چرا.

ولی موهای صورت هم باید درست مث بدن خیلی ضخییم و مشکی باشن.

و اینکه میگن لیزر برا صورت بدتر میکنه.. نمیدونم

دائم الخسته‌.

شنیدم وکس به مرور پوست رو شل و افتاده میکنه حالا بررسی نکردم ببینم چقدر درسته

من 5 ساله دارم استفاده میکنم موهای صورتم خیلی زیاده

اوایل هفته ای یکبار میزدم الان خیلی زود بزنم دو هفته یکبار وگرنه سه هفته یکبار به مرور هم نرم شد هم کمتر البته هزینه آرایش گاه بخوام بدم باید هر دو هفته 100 تومن بدم.ولی خودم 3 سال پیش دستگاهشو گرفتم تو خونه خودم میزنم اینجوری هر سه چهار ماه یک تخته وکس میگیرم نهایت بشه 150تا 200

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

از موزر راضی هستی؟ ضخیم و پرپشت نمیکنه؟

نه زیاد

کلفت می‌کنه 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

لیزر واسه صورتمیگن بدترش میکنه..

من نتیجه خوبی گرفتم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
من ب اونم حساسیت میدم😂😂

دوتا راه میمونه یا لیزر کنی یا شبیه خانمای دوره قاجار بشی 😅

دوتا راه میمونه یا لیزر کنی یا شبیه خانمای دوره قاجار بشی 😅

هیچ فعلا لنگ لنگان و با هزار ناز و ناز کشی شیو میکنم شبیه قاجاریا نشم

تا انشالله بارداریم بگزره برم لیزر😂😂😂😂

هیچ فعلا لنگ لنگان و با هزار ناز و ناز کشی شیو میکنم شبیه قاجاریا نشمتا انشالله بارداریم بگزره برم ل ...

ای جانم 😍 قدمش مبارک انشاالله به سلامتی بغلش کنی

آره بعد از زایمان دستت بازه هر کاری بخوای انجام بدی