2777
2789
شرایطش رو ندارم حرومزاده شماره شم نذاشته خیلی وارده فقط یه ایدی تلگرامو یه پیج ازش دارم

اگه شماره تلگرام سیم کارتش دست تون هست تلگرام تون برین از سایت تلگرام دلیت اکانت بزنید بعدش مشکلی نداره هرچی ازش دارین واسم بفرستین ،اصلا هم نگران نباشید به هیچ وجه هم جوابش ندین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شماره تلگرام سیم کارتش دست تون هست تلگرام تون برین از سایت تلگرام دلیت اکانت بزنید بعدش مشکلی ند ...

فقط یه چیزی بهم بگید من بعد یه ربع از تلگرامم پرتش کردم بیرون اون الان مخاطبینمو داره؟ اگه دلیت بزنم پاک میشن از گوشیش؟

فقط یه چیزی بهم بگید من بعد یه ربع از تلگرامم پرتش کردم بیرون اون الان مخاطبینمو داره؟ اگه دلیت بزنم ...

می‌تونه داشته باشه دیلیت هم بزنی تاثیری برای اون نداره دیگه حسابت رو نداره که مگر اینکه هنوز دسترسی داشته باشه که آره برای پاک میشه منتهی هر خلافکاری هم باشه یه کپی از اطلاعاتت گرفته

برو پیش پلیس یا یکی رو استخدام کن کارت رو راه بندازه  

اگه شماره تلگرام سیم کارتش دست تون هست تلگرام تون برین از سایت تلگرام دلیت اکانت بزنید بعدش مشکلی ند ...

خواهش میکنم کمکم کن 

یه نفر اینجا پیدا نمیشه کمک کنه فقط سرکوفت میزنید