marryammgoli مدیر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 355 عنوان دکتر گفت ممکنه نتونم مادر شم😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست امروز جواب سونوگرافیمو گرفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم و pco پلی کیستیک و کیست ریز داره تخمدان هام 😭😭 خیلی ناراحتم قبلا داشتم قرص ضد بارداری و اینا خوردم خوب شد ولی انقدر قرص ها رو روحیم اثر میذاشت و عصبیم داشت میکرد خودسرانه قطع کردم دوباره برگشته 😭😭😭کسی اینجوری بوده که تونسته باشه باردار بشه تورو خدا 1403/10/09 | 18:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدود عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 112 غصه.نداره.ذوق.داره.حالا.مگه.توله.چی.هست.همیشه.که.نوزادنمیمونه.بزرگ.میشه.میشه.باعث.دق.توله.دارنشدن.ذوق.داره.ناراحتی.نداره
مهسا7770 عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2742 مشکل زنان راحت حل میشه نگران نباش مشکل اسپرم سخته که ما گرفتارش شدیم امضام خیلی مهمه👍 😂خیلی مهم😂
marryammgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 355 آره بابا درمانش کن خوب میشیبا قرص درمان نمیشهسبک زندگیتو عوض کنورزش کن وزن کم کن غذاهای سالم بخورقند ... میل به شیرینی خیلی زیاد دارم آرهخیلی تلاش میکنم وزن کم کنم ولی به سختی کم میشم
marryammgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 355 منم پلی کیستیک بودم یه مدت ال دی خوردم یه مدت متفورمین خوردم خلاصه الان دوتا بچه دارم ..اگه اضافه وز ... اره ال دی بهم داد و آمپولولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنمشما هم بودین!
marryammgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 355 وا الان این خیلی شایعه اتفاقا پزشک زنان من گفتن تو فکر بارداری هم نباش واقعا؟ یعنی جای نگرانی نیست؟؟
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 857 میل به شیرینی خیلی زیاد دارم آرهخیلی تلاش میکنم وزن کم کنم ولی به سختی کم میشم پرخوری نکن دوست من شکر مصنوعی رو هم حذف کن میل بی جاروکنترل کن کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
marryammgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 355 اره دقیقا دکتر به عروس عمه شوهرم گفته بود باردار نمیشی بعد سه سال باردارشد واقعا؟ خداروشکرچیکار کرد؟دارو میخورد؟
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4515 چیکار کردین؟؟ شیرینی جات و فست فود رو به کللل قطع کردم ینی دیگه لب نزدمکافئین رو قطع کردمخیلی خیلی ورزش میکنم . هم رقص هم باشگاه با مربی وزنم رو ۱۰ کیلو کم کردم و پهلو هام هم آب شد . زیر نظر دکتر روحیمو حفظ کردم و کلی مسافرت رفتم و خوش گذروندم کاربری مال ۲ نفره🦥
ماهمن۱۳۷۶ عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 119 واقعا؟ یعنی جای نگرانی نیست؟؟ اینجور نیست که اصلا باردار نشیاول اصلاح سبک زندگی دوم دارودرمانی و اگه اصافه وزن داری لاغر کنبعدشم انشالله بارداری
آنیل۲۸ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 10444 اره ال دی بهم داد و آمپولولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنمشما هم بودین! اره مخصوصا منو داشت چاق میکرد ..برو دکتر بگو این قرص بهم نمیسازه یه قرص دیگه جایگزین میکنه برات
ری،را عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1409 عزیطم من با تنبلی تخموان و هزار تا مشکل دیگه الان باردارمالبته با آی وی اف
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4515 میل به شیرینی خیلی زیاد دارم آرهخیلی تلاش میکنم وزن کم کنم ولی به سختی کم میشم دقیقا به خاطر کیسته که به سختی کم میکنیادامه بده مطمئن باش اوکی میشه کاربری مال ۲ نفره🦥
دفترسبزکمرنگ عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1694 تغدیه درست کن ورزش کن هرروز درکنار درمان.زیاد دیدم بااصلاح سبک زندگی طبیعی باردارشدن
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4515 اره ال دی بهم داد و آمپولولی ال دی میخورم خیلی عصبی میشم همش دلم میخاد گریه کنمشما هم بودین! ال دی باعث سرطان سینه میشه نخور اصلااااادکترتو عوض کن من اسپیرونولاکتون ۱۰ میخوردم روزی ۲ تا کاربری مال ۲ نفره🦥