2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز حیرت انگیز نبوده من از کسی که وسط خرف یکی دیگه یا خودم بپره بشدت متنفرم و از نظر من اون یک فر بی ادب هست

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

مژه هام ریخته یکی بهم گفت وحشتناک شدی 

یکی از دوستام هم بهم گف تو گ.وه فرندی نه بست فرند

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

اینکه نظر میدن بتوچه

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

پدرشوهرم ورفتارهاش سرتاپا بی ادبی و خودخواهیه ....

مثلا میری خونشون بهت بادمجون و ماکارونی و کوکو سیب زمینی میده هزارتا منت میذاره اونوقت اگه اومد خونت کمتر از کباب وزرشک پلو بذاری تا یک هفته به هرکسی میرسه میگه خسیسن ، گشنن ، به درد نخورن و....

کلا ادم مزخرفیه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مادر شوهرم

اومد گفت به شوهرم زنت خرابه قلیون میکشه بی حجابه

خواهر شوهرمم تو روم بهم گفت جن....ده ای که تو این سن زن داداشم شدی

شوهرم باهاشون دعوا کرد قیامت شد قطع ارتباط کردیم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من تو دادگاه دایره لغاتم خیلی گسترده شده حقیقتا مردم یه فحشایی به هم دیگه میدن چن روز باید دنبال معنیش باشی😂قابل گفتن نیسن که😑

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️