2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی باز میزاری ؟؟یا برم؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با دیدن این عکس از خودم ناامید شدم هیچ عمل زیبایی ندارم به کنار حتی ابرومم برنمیدارم

تو تنها نیستی 😂💔 من ابرو ها ک هیچ سیبل یکم دارم تو آفتاب دیده میشه همونم نمیزارن بردارم 💔😂

ی دخمل ناناز

منم واسه همین بیشتریا بهم میگن شبیه دهه شصتی ها سلیقته🤷‍♀️😂

دقیقا با همکلاسی هام اصلا نمی‌رم بیرون من عادت دارم مثل این بازیگرا یا تبلیغاتی های تلویزیون خودمون لباس بپوشم در عین سادگی شیک پوشم هستم ولی اینا مد و خفن و پلنگ برای همین نمی‌رم باهاشون مسخرم میکنن

ی دخمل ناناز