2777
2789

انقد این چندروز گریه کردم دیگ چشمام دوتایی میبینه واقعیت

با کسی ک ۴ سال بودم و رابطمون بشدت قشنگ بود همینطوری سر شوخی ک ببینم عکس العملش چیه گفتم دختر خاله هاتو انفالو کن ولی نکرد و هی پیچوند منم اولش قصدم جدی نبود ولی دیدم اینطور پافشاری میکنه و میپیچونه فشاری شدم و دعوامون بالا گرف ۳ روز ب تمام بحث داشتیم خیلی بهش توهین کردممم انقدددد گریه کردم اولش میگف چشم حدفشون میکنم ولی باز خودشو زد ب نفهمیدن و نکرد و چون اینطوری کرد من واقعا بدبین شدم و کلی حرف بارش کردم و چندروزم قهر بودیم همش احساس میکنم اونارو ب من ترجیح داد یا اگ اونا واسش اهمیتی نداشتن و بهشون چشم نداشت همون اولین باری ک گفتم میرفت حذفشون میکرد و نمیزاشت ب اینجا کشیده بشه کلا خیلی حالم بد شد الان زنگ زده میگ اصلا این چشم داشتن و این چیزایی ک میگی من شاخ درمیارم اصلا من ب این چیزا فکر نمیکنم باشه همشونو حذف میکنم و فلان بنظرتون واقعا همینه؟ من همش فکر میکنم علاقه داشته چیزایی ک اونا از خودشون میزارنو ببینه و چشم داشته بهشون و اونارو ب من ترجیح داده ایا اینطوره؟ بهم ثابت شده بود ک خیلی پسر پاکیه همش میگفتم اصلا کاری ب اینا نداره ولی وقتی دیدم سر اینکه اینارو فالو داشته باشه حاضر شد من حالم اینطوری بدشه خیلی بدبین شدم نظرتون چیه؟

سرزنشم نکنید لطفا اگ مقصرم با لحن اروم بگین ت شرایط روحیه خوبی اصلا نیستم جدا از این چیزا کلی مشکلات دیگ دارم و روحیم داغونه لطفا با لحن اروم بپرین بهم🥲😂💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق نداری هر موقع زنش شدی که بازم این کارا بچه بازیه میتونی بگی

عزیزم ۴ سال باهمیم کلی سختی بخاطرش کشیدم تا خانوادم رضایت بدن عمرمو از سر راه ک نیاوردم💔

یعنی واقعا من اشتباه فکر میکنم ک ب اونا چشم داشته؟

من با اینکه مذهبی هستم ولی میگم اولا حق نداری ،دوما دلیل نمیشه بهشون چشم داشته باشه .

روابط فامیلی تو خانواده های مختلف با هم فرق داره ،اینکارو اگه کنه کلی باید جوابگوشون باشه و کلی تنش ممکنه ایجاد بشه .

اینقدر حساس نباش وقتی می‌دونی چشم پاکه .

عزیزم ۴ سال باهمیم کلی سختی بخاطرش کشیدم تا خانوادم رضایت بدن عمرمو از سر راه ک نیاوردم💔یعنی واقعا ...

آره کلا روابط خانوادگی جدا از روابط احساسی هست عزیزم حتما سنت کمه آخه فالو کنه چی میشه خب که چی😐اگه واقعا تو این ۴سال خودشو بهت ثابت کرده به نظر من داری اذیتش میکنی درضمن خود تو مگه پیر دایی پسر خاله فالو نکردی