جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خصوصا قبل پریود هفت روز قبلش جوری میشم که همسرم عاصی میشه از دستم دیگه
دست خودمم نیست خیلی اذییت میشم🥺
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من تا سه سال پیش اصلااا تغییر خاصی نمیکردم . سه ساله عذابمه در حدی که حتماً باید برم آمپول مسکن بزنم . دست کم سه تا کپسول مسکن قوی تو خونه هم میخورم . اعصابم خط خطی میشه . ناامید، اُسکل و گاوم میشم .😂😑
من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتابها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
اما من حتی چند روز قبلش و بعدش هم حال روحیم کمی نامساعد میشه جسمی هم همینطور...
عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد. چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه مینوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس میپذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻♀️