2777
2789
عنوان

⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 100 پست
من ده سال پیش کی پاپو با گروه دابل اس شروع کردم با بلک پینکم تموم کردم کلا کیپاپ با ورود نسل های جدی ...

از نسل سه به بعد کی پاپ اصلا مورد پسند و قوی نیست 

آیدلا انگار بی استعداد تر شدن به طرز عجیبی 

ولی باز هم یه گروه های نسل جدیدتر مثل انهایپن و استری کیدز میشه خوشبین بود 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بعدم دیگ تا ی جاهایی مثلا دوسال پیش گروه ها خفن ظاهر میشدن دیگ الان شاید خوب باشن ولی مث قبل نه ...

با کامبک بی تی اس اوضاع رو به راه میشه

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

از نسل سه به بعد کی پاپ اصلا مورد پسند و قوی نیست آیدلا انگار بی استعداد تر شدن به طرز عجیبی ولی باز ...

اره اما گروه های با استعداد خیلی کم هست بینشون 

You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
دقیقا باهات موافقم 🤝 خود اعضای همه ی این گروه ها در حقیقت دارن بازیگری میکنن...

همینطوره از رفتار ها و حرفاشون بگیر تا اون لبخندی که میزنن دقیقا برنامه ریزی شده حتی روابط دوستانه و عشقانه شون 

برای جذب طرفدار هست

البته که خیلی ها هستن میگن نه اصلا اینجوری نیست  اونا از ته دلشون اینکارو میکنن و امید بخشن 

اره اما گروه های با استعداد خیلی کم هست بینشون

خیلی کم 

آرمی بودید قبلا؟

همینطوره از رفتار ها و حرفاشون بگیر تا اون لبخندی که میزنن دقیقا برنامه ریزی شده حتی روابط دوستانه و ...

تحت کنترل کمپانی هان و اختیار زیادی از خودشون ندارن 

یک بار جین توی یه برنامه که دعوت شده بود به سوال مجری که پرسید چطور آیدل بشم اینطور جواب داد : 

اول موهاتو رنگ کن بعد لبخند (پهن) بزن 

اون بحث با خنده تموم شد ولی حرفاش خیلی تلخ بود 

رنگ کردن موها منظور زیبایی و لبخند تظاهر...

اره

چرا دیگه نیستی ؟ بی تی اس هنوز هم در اوجه با وجود این سربازی مزخرف که دو سال از فعالیت جدی منعشون کرد

همینطوره از رفتار ها و حرفاشون بگیر تا اون لبخندی که میزنن دقیقا برنامه ریزی شده حتی روابط دوستانه و ...

دقیقا همینه واقعا باهات موافقم... 

الانم خیلیا از کی پاپ کشیدم بیرون چون فهمیدن دروغی بیش نیست 

والا من یکی از دوستام در حد خودکشی فن بی تی اس بود اونم در اومد.... 🚶🏻‍♀️پشمام ریخته بود😐😂 

ولی کلا احساس میکنم دنیا داره بیشتر به سمتی میره ک مردم حقیقت ها رو میفهمن یا حداقلش اینه ک من اطرافم اینو دیدم...🚶🏻‍♀️

پس از نوع موسیقی کی پاپ خوشتون میاد بلک سون واقعا عالی و قویه از بی تی اس

این اهنگارو از کیپاپ گوش میدم ولی فن نیستم

سولو های جونگکوک Hate you , 3D please don't change , closer to you , seven , still with you ، dreamers

I'll be there جین

Fake love , Run , make it rigt

بلک پینک boombaya , apt , money , you and i , lalisa ,tomboy ,  سولوی لیسا توی sg

بیبی مانستر هم Batter up , like that

ایتزی هم wannabe 

I'm not cool از هیونا و U got it و go hard که نمیدونم مال کین

اره داداش من فن نیستم فقط خوره اهنگم 😂😂

همینه دیه واس همین میگم واقعی نیستن

ولی عمیقا به خاطر آرمی بودنم خوشحالم چرا که با تمام قوانین مسخره ی کمپانی و صنعت موسیقی کره 

اعضا مخصوصا شوگا ، نامجون و جین تا جایی که تونستن به کمپانی دیس دادن و قوانینش رو زیر پا گذاشتن 

واسه اینه که بی تی اس برام متفاوته موافق نیستی؟

بیشتر مشغله کاریم باعث شد

آها ، موفق باشی