2777
2789

جان این قرص ؟؟؟

من تابحال نشنیدم 

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میگن خیلی خوبه

منکه فقط صبحونه میخورم و دیگه تا شب چیزی نمی‌خورم جز 

آب و هویچ و سیب 

ظهر هم که ایروبیک ورزش میکنم 😁😁😁

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

من رفتم دکتر تغذیه بهم قرص داد عالییییییییی

میشه لطفا اسمشو بگی 

منکه فقط صبحونه میخورم و دیگه تا شب چیزی نمی‌خورم جز آب و هویچ و سیب ظهر هم که ایروبیک ورزش میکنم 😁 ...

خوبه افرین  من ولی بخاطر  تنبلی تخمدان که گرفتم باید وزنم  فوری بیارم پایین  تا خوب بشم .... ولی چاق نیستم شکم ندارم  هیکلم دوست دارم بخاطر این بیماری مسخره باید وزن کم کنم

با پلاتین و الفایی که خوردم ۱۸ کیلو کم کردم

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄